5x Zwart wit prints die kleur geven aan jouw interieur

Niet letterlijk natuurlijk. Deze prints zorgen voor een oppepper in jouw interieur met een klassieke touch.

1.         Poster vogels spreeuwen

Deze stijlvolle poster van een groep spreeuwen straalt rust uit en past mooi in je woonkamer of slaapkamer. Leuk detail: Eric fotografeerde ze tijdens zijn vakantie in Noord-Ierland.

2.         Poster ananas kroon

Zwart wit poster van de kroon van een ananas. De mooie botanische print past ideaal in een modern interieur. De ananas print combineer je in een collage van meerdere foto’s zoals andere natuur prints of leuke quotes.

3.         Poster schelp Nautilus

Hoe prachtig is deze poster van een doorsnede van de nautilus schelp. Het is een echte eyecatcher aan je muur en blijft fascinerend om naar te kijken.

4.         Paardenbloem

Zwart wit foto van een paardenbloem (Taraxacum officinale) met veel details. Deze poster kan perfect samen met de trend van dit moment: droogbloemen. En nog een voordeel: deze blaadjes kunnen niet wegwaaien ;). 

5.         Poster palmbomen

En last but not least: de palmbomen poster. Deze palmboom poster laat je wegdromen naar een zonnige vakantie en geeft je woonkamer een gezellig tropische sfeer.

Deel bericht

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde berichten

vlinder posters top 5

Top 5 vlinder posters

Vlinders heb je in alle soorten en maten, de prachtige patronen en kleuren fascineren me. Er zijn dagvlinders en nachtvlinders, meestal zijn nachtvinders iets minder

Lees verder »