De makers

De makers van de Everydeco poster collectie stellen zichzelf voor. De posters van insecten, vlinders en planten worden met liefde gemaakt door twee creatieven.

Nice to meet you! Wij zijn het creatieve team achter de posters van Everydeco. Eric richtte Everydeco op in 2018 vanuit zijn passie voor fotografie, interieur, insecten en planten. Hij deelde zijn #urbanjungle interieurfoto’s op het Instagram account (met inmiddels 28K volgers) en zette daarmee het hart van elke interieur- en plantenlover in vuur en vlam. Danielle kwam er in 2021 bij en voegde aquarel illustraties van vlinders en planten toe aan de collectie. Eric is het technische brein achter de website en Danielle verzorgd met liefde de verzending. Samen hebben we inmiddels een mooie collectie neergezet, waarmee je een inspirerende wanddecoratie of Gallery wall kunt samenstellen. Fun fact: we hebben 5 jaar lang samengewerkt als art directors en grafisch vormgevers en we ontwikkelden magazines. 

Eric

Ik ben Eric en grafisch ontwerper van beroep en daarnaast fotografeer ik ook. Altijd ben ik al gefascineerd geweest door de natuur, insecten en mooie organische vormen. Sinds ik in mijn nieuwe huis woon samen met mijn vrouw Sandra en onze hond Payo ben ik me ook gaan richten op het stylen van interieur, o.a. met heel veel planten en groen. Onze woonkamer is inmiddels een echte urban jungle. Hierin staan ook mijn posters centraal die ik zelf gefotografeerd en/of ontworpen heb. Door al deze passies en mijn creativiteit te combineren is EveryDeco ontstaan, een site met inspiratie en blogs voor een groen interieur en een webshop met mijn eigen prints.

Danielle

Ik ben onwijs fan van de natuur en van vlinders! Vlinders betekenen voor mij vrijheid. Vrij om te zijn wie je bent. Vanuit deze gedachte zijn de krachtvlinders ontstaan. Ze spiegelen je innerlijke kern, jouw pure ik. Ik gun het iedereen om vanuit die vrijheid te kunnen leven. Ik schilder de krachtvlinders met aquarel en heel veel liefde. Stipje voor stipje.

Wandelen in de natuur brengt mij vaak boodschappen. Zo vertellen de klavers (met hun hartvormige blaadjes) mij dat ik mag leven vanuit zachte kracht. En vond ik laatst een prachtig verweerd eikenblad die mij een mooi inzicht gaf. Qua interieur ben ik enorm fan van vintage en planten. Mijn Gallery wall en inspiratie wand zijn gevuld met allerlei posters, quotes en elementen uit de natuur. Het is eigenlijk een afspiegeling van mijn innerlijke wereld, die me inspireert en aanmoedigt om elke dag bewust bij mezelf stil te staan. Elke dag gaat mijn aandacht weer naar iets anders.

Deel bericht

Gerelateerde berichten